Poznat termin dženaze mladom policajcu iz Sarajeva

Na području Općine Ilidža u nedjelju navečer samoubistvo je izvršio pripadnik Federalne uprave policije (FUP). Preminuli muškarac je Kemal Aljić rođen 1993. godine, a radi se o policijskom službeniku iz Sarajeva. Njegovo tijelo pronađeno je u stanu u kojem je živio.

Sinoć se navodno trebao javiti na dužnost, no navodno je u toku noći u svom stanu izvršio samoubistvo. Od tragično nastradalog mladića, brojni prijatelji opraštaju se na Facebook-u piše Crna-Hronika.

Ovo je drugi slučaj suicida koji se desio za vikend u Sarajevu. U večernjim satima, policajac je počinio samoubistvo, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dženaza će se obaviti u srijedu , 2. 11. 2022. godine u 13:00 sati na Gradskom mezarju Vlakovo.

Iza nastradalog mladića ostao je otac Adil, majka Amra, brat Mehmed, dedo Šemso, tetka Amela, amidža Merzuk, strina Baisa sa djecom, te porodice: Aljić, Rešidović, Smajić, Lepir, Brljak, Fajić, Nalić, Begić, Alaupović, Ćatić, Hajdarević, Dahić, Bašić, Mujan, Šejto, Džemidžić, Brkić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79