Poznat termin dženaze nastradalom vozaču iz Rakovice: Službenim automobil udario u autobus

U ulici Safeta Zajke u Rajlovcu, na ulazu u Sarajevo, 14.4. je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Do nesreće je došlo u 15.05 kod hotela Exclusive, a u njoj su učestvovali autobus i automobil Passat, rečeno je iz Operativnog centra MUP-a KS.

Na licu mjesta je stradao vozač Passata.

Autobus kompanije Centrotrans je uslijed sudara s automobilom sletio s ceste.

Na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo čiji ljekar je konstatovao smrt vozača putničkog vozila.

Oglasila se supruga poginulog Suada Čurića: Ne postoje riječi kojima se može opisati ova bol

Ne postoje riječi kojima se može opisati ova bol…

Naša porodica, svi koji su ga poznavali i družili se sa njim znaju koliko je bio dobar čovjek, dobar sin i brat, dobar zet, dobar daidža, iskren i dobar prijatelj, dobar radnik, pošten, vrijedan, iskren vjernik, spreman svima pomoći, uvijek nasmijan i pozitivan, pun života, a ja znam da je bio najbolji suprug na svijetu. Da ga dragi Allah uvede u najljepše džennetske vrtove, i da nas sastavi ponovo u Džennetu.

Dobijam mnogo upita za dženazu pa koristim priliku da obavijestim prijatelje da je tijelo mog supruga da obdukciji i da će obdukcija najvjerovatnije biti završena u ponedjeljak, tako da će dženaza biti klanjana iza ponedjeljka, u njegovom rodnom i voljenom gradu Bugojnu.

Dženaza namaz će se obaviti na mezarju Rovna u Bugojnu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79