Poznat uzrok smrti sarajevske profesorice Ramize Delić

Građani Sarajeva jučer su se na mezarju u Vlakovu oprostili od mlade profesorice Ramiza Delić iz Sarajeva, koja je preminula u ponedjeljak, 17. maja, preminula u 31-oj godini.

Ramiza Delić je bila profesorica u sarajevskoj Prvoj gimnaziji, a od nje su se na Facebook stranici oprostili uposlenici i učesnici ove škole.

“S velikom tugom i bolom u srcu upućujemo posljednji pozdrav profesorici i radnoj kolegici Ramizi Delić. Ponosni što smo je poznavali i tužni što smo je izgubili… Izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima”, navodi se u objavi koju potpisuju učenici i kolektiv JU Prva gimnazija Sarajevo.

Dženaza profesorice Delić obavljena je u srijedu, a od njen su se na mezarju Vlakovo oprostila porodica, rodbina i njene dojučerašnje radne kolege.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, profesorica Delić je preminula od srčanog udara.

Redakcija našeg portala porodici Ramize Delić, njenoj rodbini, prijateljima i radnim kolegama iz Prve gimnazije, iskreno duboko saučešće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79