Poznati detalji sukoba: Među povrijeđenim osobama u masovnoj tuči povrijeđeno i troje djece

Troje djece sinoć je pregledano u UDK “Tiršova” i nakon dijagnostike pušteni su kući. Kako je potvrđeno u UDK, dvoje djece zadobilo je lakše povrede, a treće ima prelom ekstremiteta.

Podsjetimo, u masovnoj tuči na Novom Beogradu sinoć je teže povrede zadobilo nekoliko osoba, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Oko 23.25 u Gandijevoj 74 na Novom Beogradu, došlo je do masovne tuče, u kojoj je učestvovalo više desetina osoba, a intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći.

Dva muškarca starosti oko 30 godina sa teškim povredama prevezena su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), a teže su povrijeđena i djeca stara 12 i 16 godina, koja su prevezena u Univerzitetsku dječiju kliniku u Tiršovoj.

Kako nezvanično saznaje RTS, osobe sa fantomkama su učestvovale u tuči. Riječ je o navijačkim grupama, a uzrok sukoba je navodno je crtanje grafita.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79