Poznati detalji tragedije: Kako je poginuo reper Gru

Poznati su detalji tragedije u kojoj je poginuo srbijanski reper Dalibor Andonov poznatiji kao Gru, pišu Nezavisne novine.

Poznati reper je poginuo danas na Dunavu u Zemunu.

Tokom vožnje kajta, upao je u vodu. Prijatelji su ga odmah izvukli iz vode. Po izvlačenju iz vode, bio je plav u licu. Nije poznato da li je poginuo nakon odarca u vodu ili od udarca o dasku kojom je Dalibor upravljao.

Prema riječima očevidaca, njegovo tijelo je prebačeno čamcem do Nautičkog kluba.

“On je bio na vožnji sa tri druga, koja su ga pratila čamcem dok je letio, oni su ga izvukli iz vode. Ne znamo gdje je stradao, ali su ga iznijeli kod Nautičkog kluba jer tu jedino može da pristane Hitna pomoć”, ispričali su očevici dodavši da su ljudi sa čamaca dozivali pomoć u trenutku nesreće.

Iz Nautičkog kluba Zemun tvrde da se nesreća nije dogodila kod njih, već da je muzičar tu izvađen iz vode.

“Nesreća se nije dogodila kod nas. On je samo kod nas izvučen sa tim čamcem i tu je došla hitna pomoć. On je vjerovatno imao pratioce, svoje drugare u čamcu, oni su ga negdje na vodi pokupili i u tom momentu je krenula oluja. Jedino su kod nas mogli da pristanu, da pozovu Hitnu pomoć”, kazali su za list Alo iz ovog Nautičkog kluba.

Dalibor je bio iskusan u paraglajdingu. Ljeto je provodio na Adi Bojani.

Rođen je 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu. Preselio se u Pančevo, a nakon toga u Beograd, pišu Nezavisne novine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79