Poznati lopov Zoran Lajšić uhvaćen u krađi artikala u Tržnom centru: U ovom mjesecu čak 7 puta krao

Višestruki prestupnik Zoran Lajšić iz Banjaluke uhapšen je juče nakon što ga je radnik obezbjeđenja jednog Tržnog centra zatekao u krađi artikala. Budući da se u je u posljednjih mjesec dana više puta privođen zbog krađa Lajšić će biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koje će odlučivi o eventualnom predlogu za pritvor.

U PU Banjaluka navode da im je obezbjeđenje Tržnog centra juče u 7.50 časova prijavila da su muškarca zatekli u krađi.

“Policijski sklužbenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o Z.L., koji je lišeno slobode, a otuđeni artikli su uz potvrdu oduzeti. Osim toga Z.L. se sumnjiči da je 8 aprila do juče izvršilo ukupno šest krivičnih djela, od čega četiri oduzianja putničkih vozila i dvije krađe, kojima je pričinjena materijalna šteta od oko 15.000 KM”, navode u PU Banjaluka.

Lajšić je policiji poznat kao višestruki prestupnik, sklon krađama i drugim imovinskim deliktima. Protiv njega je podneseno više od 30 prijava nadležnim tužilaštvima.

Lajšić iza sebe ima debeo policijski dosije i poznat je po krađama vozila, a zbog toga je uhapšen i 15. maja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79