Poznati menadžer o Sebiji Izetbegović: “Najveći grijeh profesorice Izetbegović je što je rastjerala neradnike”

Ni za Faruka Drinu, jednog od najpoznatijih regionalnih menadžera, Sarajevo se nije danas probudilo slobodnije nego jučer.

Njemu je nejasna i sramna izjava pojedinaca kako je izborom gradonačelnice glavni bh. grad postao „slobodan“, već mu nije jasno ni kako građani ove države trče u Srbiju da se revakcinišu, „kada ih je Vučić prije revakcinisao“. Napisao je to uz fotografiju na kojoj se vide tragovi granate na asfaltu ispaljene sa srpskih položaja za vrijeme agresije.

Tako je Drina na svom Facebook profilu napisao:

Trpiti ovakve podle i niske udarce, spletkarenja, spinovanja, podmetanja, laži i klevete, ne samo iz vana, nego i iznutra… To ne bi izdržao ni Tajson, a dr. Sebija se pored svega drži na nogama i uspravno. Dr. Sebiju ne poznajemo osobno, nisam je sreo čak ni u prolazu, ali imam informacije o njenom radu iz prve ruke od uposlenika na KCUS-u i sva priča je u superlativu. Po mom mišljenju, njen najveći „grijeh“ je taj što je rastjerala bandu i neradnike, a takvi su najljuči neprijatelji, kada im se poremeti nepripadajući komoditet. Navest ću samo jedan banalan primjer od prije par godina, koji oslikava situaciju na KCUS-u. Sretnem jednog lika iz komšiluka za kojeg znam da dila parfeme „ispod ruke“, a po njegovoj tvrdnji nabavlja originale od doktora sa KCUS-a, jer doktorima pacijenti ne smiju uvaljivati „divljake“. Pitam ga, „kako ide biznis“, on mi odgovara „kako je došla ona vještica, izvori su presušili“!? Pitam se, da li je za ovo potreban komentar?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79