Poznati menađer objavio smrtovnicu Senada Hadžifejzovića: Nadam se će ga strefiti il’ srčani il’ moždani

Novinar Senad Hažifejzović posljednjih dana meta je bjesomučnih napada i uvreda od strane botova Stranke demokratske akcije (SDA), od kojih prima najgnusnije uvrede i optužbe.

Poznati menadžer brani Sebiju Izetbegović: “Asim Kurjak je manipulator, ljigavat i osuđeni kriminalac”

I dok Hadžifejzoviću podršku pružaju brojni intelektualci, kolege novinari i obični građani, jedan od “botova” koji se pridružio napadima na Hadžifejzovića jeste i estradni menadžer Faruk Drina. Iako je dotični napisao nit uvredljivih statusa na svom Facebook profilu na račun Hadžifejzovića, po svojoj gnusnosti se posebno ističe onaj posljednji.

– Evo gledam senada na FAKE TV. Lik je totalno poludio, svaka mu druga izgovorena Bakir i Sebija, to više zdrav razum nemože podnijeti 🤮 Nadam se da će ga nešto strefiti, il’ srčani il’ moždani.. inšalah, pa da prestane poganiti atmosferu, napisao je Drina, estradni menadžer koji objavljuje primitivne postove na Facebooku u kojima na najbrutalniji način vrijeđa svakoga ko se na bilo koji način suprostavlja bračnom paru Izetbegović. Takvi su njihovi simpatizeri.

Status Faruka Drine

Još gnusniju poruku Drina je Hadžifejzoviću uputio preko društvene mreže kada je objavio njegovu fotografiju montiranu na smrtovnicu sa veoma uvrijedljivim sadržajem piše Avaz.

Fotografija sa gnusnom porukom

Drina se na ovome nije zaustavio te je nastavio objavljivati zlokobne komentare i fotografije pozivajući na Hadžifejzovićevu smrt.

Još jedna u nizu zlokobnih poruka

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79