Poznati režiser iz BiH postao novi član SDA (FOTO)

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović poželio je dobrodošlicu uglednom bh. režiseru Ahmedu Imamoviću, koji je potpisao pristupnicu SDA i odlučio da se politički angažira.

– Raduje me da nam se priključio čovjek poput Ahmeda Imamovića. Drago mi je da je Imamović u SDA prepoznao političku snagu koja je kao lider probosanskog bloka spremna da odgovori izazovima pred kojima se nalazi država Bosna i Hercegovina i bh. društvo u cjelini.

Otvoreni smo za svakog čovjeka koji je spreman da svojim ličnim angažmanom doprinese radu SDA i borbi za očuvanje i snaženje države BiH, kazao je Izetbegović.

Ahmed Imamović, višestruko nagrađivani bh. filmski i pozorišni režiser, koji je, između ostalog, dobitnik nagrade Evropske filmske akademije za najbolji kratki film 2002. godine, nije do sada bio politički angažiran, saopćila je SDA.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79