Poznato ime žene koja je poginula u Ramićima

Milena Stupar (45) iz Banjaluke poginula je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, u mjestu Ramići, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U nesreći je učestvovao Mihajlo L. (20) iz Banjaluke, koji je upravljao putničkim automobilom Renault, dok je poginula žena bila pješak.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjaluka.

“Tužilac je naložilo da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79