Poznato koje RyanAir ukida linije iz BiH

Niskotarifna aviokompanija RyanAir više nema u prodaji letove iz Banja Luke za Berlin. Posljednji let je 6. novembra. Linija je održavana 2 puta sedmično.

Kompanija je otkazala i letove za Charleroi (Belgija). Posljednji let je 5. novembra i ova linija je održavana 2 puta sedmično.

RyanAir nema u prodaji ni letove za Nuremberg (Njemačka), koji ima posljednji let 5. novembra I ova je linija održavana 2 puta sedmično.

Putnici su obaviješteni o otkazivanjima. Za razliku od Berlina i Nuremberga, Charleroi će se vratiti sa održavanjem letova 15. marta petkom i nedjeljom.

RyanAir će nastaviti da održava liniju za Gothenburg (2 puta sedmično), Memmingen (2 puta sedmično), Stockholm ARN (2 puta sedmično) i Beč (2 puta sedmično).

RyanAir je planirao povećati letove oko Nove godine za Beč, Memmingen i Nuremberg, međutim posljednja linija više nije u prodaji.

Iz Banja Luke Wizz Air je otkazao tri linije. To znači da će LCC (niskotarifne kompanije) ove zime imati 10 letova manje, piše srpskainfo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79