Pravda za Davida: Oni i dalje šute, jer je kazna 45 godina teške robije

Aktivisti grupe Pravda za Davida i građani koji ih podržavaju i večeras su se, okupili na banjalučkom Trgu Krajine, ili kako ga oni zovu Davidovom trgu, u znak protesta što ni nakon osam mjeseci nije otkriveno ko je ubio Davida Dragičevića (21).

“Ponovo smo na Trgu, bez obzira na praznike. Davor je u Sarajevu, jer je imao sastanak s članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem, pa ćemo sutra znati detalje… A do tada, i dalje ubice šute…šute, jer je kazna 45 godina teške robije, a znamo da je više osoba uključeno u ubistvo Davida, ali doći će ta pravda i dočekat ćemo je zajedno s Davorom i Suzanom”, rekao je jedan od aktivista grupe Pravda za Davida te napomenuo:

“Ostajemo uz Davora i Suzanu, i naravno, idemo do kraja!”

“Gledajući sinoć Davorovo gostovanje na N1 televiziji, mogu samo reći da sam bila preponosna što sve ove mjesece stojim uz Davora. Sigurna sam da je i njegov David gledao, s boljeg mjesta, svog oca i bio ponosan, a i njegova Teodora – što ima onakvu veličinu za oca. Nećemo nikad više govoriti o onima o kojima ne treba govoriti, jer svi oni koji misle zlo daleko im kuća bila….A, doći će i taj dan…jer, ‘u laži su kratke noge’, a mi ćemo do tada ići uz Suzanu i Davora”, poručila je Daca, prenosi Radiosarajevo.

Ponovo su uglas pjevali Klinac iz geta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79