“Pravda za Dženana Memića”: Arijana, bit ćeš ti nama dobro ako Bog da, brz oporavak

Iz Facebook grupe “Pravda za Dženana Memića” oglasili su se navodeći da su šokirani i jako uznemireni zbog današnje odluke Suda BiH da Zijad Mutap i Hasan Dupovac budu pušteni u kućni pritvor, dok je Alisi Ramić (rođ. Mutap), Josipu Bariću i Muameru Ožegoviću naloženo da se javljaju u policiju.

– Svima njima je zabranjen kontakt međusobno, kao i sa pojedinim drugim osobama i svjedocima.

To ne znači da su oni oslobođeni, mjere zabrane su im izrečene, a čekamo na potvrđivanja optužnice u narednim danima. Uzeli ste nam Dženana na pravdi dragoga Boga, nećemo vam dopustiti da uzmete još jedno naše dijete!

Zapamtite to! Nismo se oglašavali do sada, jer smo prvo željeli da se čujemo s porodicom Memić – navode.

Dodaju kako su saznali da je Arijanu Memić, sestru rahmetli Dženana Memića, ova odluka jako pogodila.

– Uz porodicu Memić smo od samog početka i znamo koliko je Arijana jaka, koliko nikada nije dopustila da je bilo kakva reakcija, bilo kakva laž zaustavi na njenom putu – putu ka pravdi za svoga brata!

Međutim, naša Arijana je također samo ljudsko biće od krvi i mesa.

Koristimo priliku da joj se i na ovaj način obratimo i kažemo, koliko nam je žao što sve ovo mora prolaziti iz dana u dan, što mora trpjeti tako mlada, toliko udaraca.

Arijana uz tebe smo, čuvamo te kao zjenicu oka.

Punih 5 i po godina si stajala uspravno, danas su te uspjeli udariti nisko. Ovaj udarac jeste težak, ali imaš SVE NAS, da ti čuvamo leđa, da te ako treba i na rukama nosimo do pobjede!

Uznemirili su tebe, uznemirili su i nas, ali bićeš ti nama dobro ako Bog da.

Od danas još jača! Uz tebe smo, brz oporavak! – poručili su iz ove grupe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79