„Pravda za Dženana Memića“: Ljuta Krajino, dolaziš li nam?

Sa Facebook stranice “Pravda za Dženana Memića” pozivaju građane iz svih krajeva BiH da se odazovu pozivu te da podrže ove dvije porodice.

Njihov post objavljujemo u cjelosti:

-Izlazimo na ulice 11. septembra da pokažemo da nas pravednih, onih na strani istine, ima i da ne mogu s nama baš kako žele vječno!

Javljaju nam se ljudi iz raznih dijelova BiH, pa čak i izvan BiH. Prije par dana smo objavili datum protesta, a već imamo organizovane autobuse iz Tuzle, Lukavca, Kladnja, Banovića, Gračanice, Mostara, dolaze nam i iz Travnika, Visokog, Jablanice, Konjica…

A, gdje su tu naši Ljuti Krajišnici?

Sarajevo skriva ubice!
Država skriva ubice djece!

Murizovog djeteta, Davorovog djeteta, naše djece!

Svaka čast vama koji ste nam se javili na stranicu, ako nismo do sada, dobit ćete uskoro informacije o tome kome da se javite za prijevoz – a ostali, je li se organizujete sami?

Je li vas očekujemo, da Sarajevu pokažete svoj inat i svoju pravednost?

Gdje su Prijedorčani, ima li vas Ključani?

Kladušo, jesi li živa?

Ima li te, Cazine?

Bihać i Sanski Most, pridružite se sugrađankama i sugrađanima koji su se već prijavili.

Javite nam se, ako Vam treba prevoz – a javite nam se i ako se sami organizujete, da vam kažemo gdje možete parkirati i dogovorimo se oko dolaska na Trg ispred Narodnog pozorišta.

Sad ili nikad – na kojoj si strani?

Na strani istine i pravde ili na strani ubica i saučesnika – napisali su iz “Pravde za Dženana Memića”.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79