Pred nama sivi i sumorni vikend: U BiH do ponedjeljka naveče kiša, pljuskovi i grmljavina

U ponedjeljak, 29. aprila u Bosni i Hercegovini bit će pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Tokom dana, padavine će oslabiti, a do kraja dana i prestati.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima, kiša se očekuju u zapadnim i sjevernim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu do 14, a najviša dnevna uglavnom između 15 i 21, na jugu do 23 stepena.

U Bosni i Hercegovini u nedjelju, 28. aprila bit će pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Jutranja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu do 12, a najviša dnevna uglavnom između 15 i 21, na jugu do 23 stepena.

U ponedjeljak, 29. aprila u Bosni i Hercegovini bit će pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Tokom dana, padavine će oslabiti, a do kraja dana i prestati. Jutranja temperatura zraka većinom između 4 i 10, a najviša dnevna uglavnom između 11 i 18 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Sanjinu Sefiću ukinuta presuda

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments