Predivna priča iz BiH: Osmo i deveto dijete dobile zlatnik od gradonačelnika

Blizankinje Viktorija i Valentina, koje su osmo i deveto dijete, u porodici Ilijane i Aleksandra Milojevića iz Trebinja dobile su od gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića po zlatnik.

Prema riječima gradonačelnika Ćurića, danas kada bebe izlaze iz bolnice zajedno sa svojom mamom, ne raduju se samo Milojevići, koji su najmnogoljudnija, odnosno porodica sa najviše djece u cijelom gradu.

– Želim da im čestitam i da majci, bebama i svim Milojevićima poželim dobro zdravlje. Imati devetoro djece u današnje vrijeme je za svaku pohvalu i danas želim da kažem majci da je, kada bude u mogućnosti, čeka posao u Gradskoj upravi – istakao je Ćurić i dodao da Grad kroz različite programe podržava višečlane porodice, pa je tako i Ilijanin suprug Aleksandar u ranijem periodu zaposlen u Hidroelektrane na Trebišnjici.

Sretna majka Ilijana kaže da je radosna, što ima punu kuću djece.

– Ovo je moje najveće bogatstvo. Imala sam odlične uslove ovdje u porodilištu, i sestre i ljekari su bili veoma ljubazni – naglasila je Ilijana, koja sa suprugom Aleksandrom, uz Viktoriju i Valentinu, ima još tri kćerke i četiri sina, a najstarije dijete rodila je 2005. godine.

Otac Aleksandar kaže da je on nasretniji na svijetu, jer ima devetoro djece.

– Nismo planirali, ali se dogodilo i danas smo najsretniji roditelji – zaključio je Aleksandar.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79