Predloženo da se ulici u Banjoj Luci da ime po Mustafi Nadareviću

Gradska organizacija Socijaldemokratske partije u Banjoj Luci uputila je danas molbu i inicijativu novoizabranom gradonačelniku Drašku Stanivukoviću da prva njegova odluka bude određivanje ulice koja ce dobiti naziv po doajenu naše glume i rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

U pismu koji potpisuje predsjednik GO SDPBiH Banja Luka Vojin Mijatović navodi se da je velika odgovornost voditi Banja Luku pogotovo usled složenih političkih prilika te zdravstvene i ekonomske krize kojom je pogodena.

– Vaš rezultat i pobeda je odluka građana Banja Luke te sam uveren da ćete biti u stanju da omogućite bolje uslove života našim sugrađanima koji su jasno rekli da žele promene te poverenje dali upravo vama. U gradskoj organizaciji SDP BiH čete imati podršku i partnera za sve projekte i inicijative koje su u službi građana Banja Luke te Vam u tom kontekstu stojimo na raspolaganju. Uz čestitke želim vam uputiti i jednu incijativu i molbu. Naime kao što sami znate preminuo je glumački doajen Mustafa Nadarević. Ova tužna vest je potresla čitav region pa i našu zemlju. S tim u vezi zamolio bih Vas kao novog gradonačelnika da vaša prva inicijativa bude određivanje ulice u Banjoj luci koja bi dobila naziv po imenu glumačke legende i rođenog Banjalučanina Mustafe Nadarevića – napisao je Mijatović.

Dodao je da bi to bio gest kojim bi se naša Banja Luka na dostojanstven način oprostila i odužila ovom velikom čovjeku, ali također i jasna poruka svima da je Banja Luka dobila pravog gradonačelnika prenosi Avaz.

– Ovim bi poslali poruku da je moguće i mora drugačije, da je moguće i mora ljudski, da treba banjalučki! Uveren sam da ćete prihvatiti ovu inicijativu i pokazati veličinu i Vas i naše Banja Luke – zaključio je Mijatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79