Predsjednica Merhameta prijavljena policiji da je odnijela inventar iz udruženja, registratore, računar s printerom, ključeve od svih kancelaria i ključ od automobila marke Opel

Bivša predsjednica udruženja muslimanskog društva Merhamet Sanski Most Hotić Aida prijavljena je Policijskoj stanici u Sanskom Mostu.

 

Kako saznaje portal Dijaspora nju je prijavio sadašnji predsjednik udruženja Mulalić Mirsad s tvrdnjama da je ista odnijela inventar iz udruženja, registratore iz perioda 2015. do 2023. godina., računar s printerom, ključeve od svih kancelaria i ključ od automobila marke Opel.

 

Podsjećamo, prije nekoliko dana došlo je do fizičkog sukoba u Merhametu, nakon čega je više osoba dobilo prekršajne prijave.

Dame se potukle u “Merhametu”. Morala policija reagovati

U Muslimanskom dobrotvornom društvu “Merhamet” u ul. Banjalučka, općina Sanski Most, zabilježen je sukob više lica.

Kako saznajemo, radi se o licima K.J. (38), H.A. (35), R.E. (67) i M.M. (68).

Prvo je došlo do verbalnog skoba između K.J. (38) i H.A. (35), a da bi nakon toga R.E. (67) fizički nasrnula na K.J. (38).

U sve se umiješao i muškarac M.M. (68) koji je fizički nasrnuo na H.A. (35) i udario je u predjelu grudi.

Ubrzo je na lice mjesta stigla policijska patrola čiji službenici su iskontrolisali situaciju i uručili navedenim licima prekršajne naloge.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79