Predsjednik Francuske zbog žene se odrekao djece

Zajedno su već više od dvadeset godina, a njihova ljubav bila je toliko jaka da je Brigitte Macron zbog mlađahnog Emmanuela odlučila ostaviti svog dotadašnjeg supruga s kojim je imala djecu. Uprkos velikoj razlici u godinama, uspjeli su prebroditi sve krize, no nikada nisu odlučili imati zajedničke potomke.

Supružnici Macron zaljubili su se još 1993. godine, znajući od prvog trena da će kad-tad završiti zajedno, bez obzira na osude javnosti i žrtve koje su morali sami podnijeti, a vjenčali 2006.

AFP

Upravo zbog ljubavi prema svojoj supruzi, Emmanuel Macron svjesno je odlučio da se u očinskoj ulozi nikada neće iskazati, a to je pojasnio riječima:

– To je odluka koju sam sam donio. Brigitte, moja supruga, imala je troje djece. Neki su već bili odrasli kada sam je upoznao, neki su bili manji. A onda smo si postavili to pitanje. Smatrali smo da je najvažnija stvar da ih izvedemo na pravi put i da ih volimo i sada na kraju imam sedmero unuka.

Upravo ta odluka da nemaju zajedničke djece mnoge je iznenadila – prenosi Azra.

– Nisam imao potrebe imati biološku djecu. Ono što je jedino važno da se volimo i prihvaćamo jedni druge – kazao je predsjednik Francuske.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79