Predsjedništvo BiH poslalo vojnike u potragu za nestalim Hamidom Ferhatovićem

Na osnovu Odluke Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u skladu sa odobrenim i propisanim procedurama za angažovanje Oružanih snaga BiH, te iskazane potrebe civilnih vlasti Općine Olovo, pripadnici OSBiH su od jutros angažovani u potrazi za nestalom osobom.

U potrazi za nestalim Hamidom Ferhatovićem, u predjelu naselja Čunište kod Olova angažovana su 33 pripadnika 3. pješadijskog bataljona 4. pješadijske brigade Oružanih snaga BiH sa neophodnim materijalno-tehničkim sredstvima.

Traje velika potraga za nestalim Hamidom Ferhatovićem. Pronađen trag

Podsjetimo, već peti dan traje kontinuirana potražna akcija na području Ćuništa u općini Olovo za nestalim Hamidom Ferhatovićem.

Njegov nestanak je policiji prijavljen 30. maja u 21:47 sati. Nestali muškarac se tog dana oko 10 sati ujutro udaljio od kuće i više se nije vraćao. Kako je saopćila porodica Hamid Ferhatović je u trenutku nestanka na sebi imao crnu duksericu i trenerku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79