Prekinuli, a kad je našla novog momka…

Safet Rama kazneno je prijavljen za protupravno oduzimanje slobode, nanošenje teške ozljede i prijetnju .Sudac istrage na zagrebačkom Županijskom sudu pritvorio ga je na 30 dana kako ne bi utjecao na svjedoke i ponovio nedjelo

– Ako mi se ne vratiš, bit će mrtvih glava – zaprijetio je Safet Rama preko poznanice djevojci s kojom je kratko bio u vezi nakon što su se upoznali na društvenoj mreži.

Nakon kraćeg vremena odlučio je prekinuti vezu, a djevojka je našla novog dečka. Kada je za to doznao Rama je podivljao i zaprijetio joj. Nakon što je primila prijeteću poruku djevojka je, kako bi izgladila situaciju, 13. prosinca došla  kod Rame. Posvađali su se, nakon čega je postao agresivan. 

– Nemoj da te sada ubijem! Past ćeš u komu kad te udarim! – vikao je Rama djevojci, držeći u ruci staklenu pepeljaru.

Prestrašena djevojka sjedila je, a on ju je više puta ošamario. Potekla joj je krv iz nosa, a kada je rukama pokušala zaštiti glavu, napad je nastavio šakama je udarajući po glavi i tijelu. Potom ju je zgrabio za vrat i počeo gušiti. Nakon što je prestao s napadom, djevojka je pokušala otići, no nije joj dopustio.

Naime, kada se digla s trosjeda, ponovno  ju je gurnuo natrag,a uzeo joj je i mobitel. nakon što je još jednom pokušala otići iz kuće, Rama ju je prisilio da ode u drugu sobu u kojoj je ostala do jutra, kad je prestrašena uspjela otići. Žrtva je sve prijavila policiji koja je uhitila Ramu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments