Premijer FBiH Fadil Novalić otputovao u Tursku na more, a i neka je, radio je vrijedno mjesecima

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić otputovao je na godišnji odmor u Tursku sa svojim prijateljem poznatim privrednikom Nurdom Peštalićem, saznaje PRESS.

Ova godina za sve nas bila je poprilično stresna, ali najviše za našeg premijera Fadila Novalića.

On je marljivo radio od početka pandemije koronavirusa – držao press konferencije, vodio Vladu, donosio odluke o raspoređivanju novca za pomoć općinama i kantonima, povlačio odluku o raspodjeli, naručivao respiratore, dočekivao respiratore, branio respiratore, privođen je, ispitivan je, pušten je, obolio je od koronavirusa, izliječio se, vratio se redovnim obavezama, najavio nam da će se početi baviti oozbiljno korona PR-om i onda – OTIŠAO NA MORE.

U trenutku kada je ekonomija države na koljenima, evidentan porast broja oboljelih iz dana u dan, kada su potrebne ozbiljne mjere i to ne samo na papiru već i na terenu, on je uzeo malo oduška i odlučio odmoriti.

Da nije tužno, bilo bi smiješno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79