Premijer RS o borbi sa koronom: Razmatraju se sve mogućnosti smještaja pacijenata u bolničke kapacitete

Premijer RS Radovan Višković rekao je danas u Zvorniku da Vlada RS razmatra sve mogućnosti smještaja pacijenata zaraženih koronavirusom u bolničke kapacitete u Banjaluci, Bijeljini i svim drugim mjestima gdje se za to ukaže potreba.

Višković je naglasio da građani moraju biti svjesni činjenice da se to pitanje neće moći adekvatno rješavati ukoliko epidemija uzme više maha i dođe do maksimuma.

“Svaki građanin može da doprinese da zaštitimo bolnički sektor, privredu, da zaštitimo svoje i zdravlje svoje porodice”, rekao je Višković novinarima nakon razgovora sa načelnikom Zvornika Zoranom Stevanovićem.

On je istakao da se građani moraju pridržavati svih mjera kojih se pridržava čitav svijet, a koje se odnose na nošenje maski, na držanje odgovarajuće distance i na smanjenje ili izbjegavanje okupljanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79