Preminula 15-godišnja Emina Pehadžić iz Sanskog Mosta

Jutros je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću prestalo kucati srce 15-godišnje djevojčice Emine Pehadžić iz Sanskog Mosta. Emina je u ponedjeljak 4. februara 2019.godine, zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini sela Kamičak, a u kojoj je smrtno stradao Abdulrahman Sabri (22) iz naselja Velečevo, nadomak Ključa. Sabri je upravljao FIAT puntom, koji se sudario sa seat ibicom, za čijim se upravljačem nalazio 58-godišnji muškarac iz Sanskog Mosta, koji je povrijeđen u ovom sudaru.

Od zadobijenih povreda Sabri je preminuo na licu mjesta, dok su povrijeđeni muškarac i 15-godišnja djevojčica zbrinuti u Općoj bolnici u Sanskom Mostu. Zbog težine povreda, djevojčica je potom transportovana u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, a jutros je njeno srce prestalo da kuca. Utihnula je dječija graja, a zamijenile su je nezaustavljive suze i očajni jecaji.

 

U srcima našim nemjerljiva je bol izgubljenog mladog života, zbog prazne stolice koja će nas podsjećati na jednu tihu, lijepu djevojčicu, djevojčicu koja se mijenjala, a opet ostajala ista.

Poznat identitet stradalom u saobraćajnoj nesreći na putu Sanski Most-Ključ

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79