Preminula je hrvatska manekenka i blogerica Adela Klobučar, imala je samo 28 godina

Hrvatska blogerica i model Adela Klobučar preminula je od karcinoma dojke, objavio je Story.

Adela je imala 28 godina, a rak joj je dijagnosticiran neposredno nakon 27. rođendana.

Za dijagnozu sam saznala prije pet mjeseci, neposredno nakon 27. rođendana. Krajem ljeta primijetila sam kvržicu u dojci za koju se nakon ultrazvuka i punkcije ispostavilo da se radi o zloćudnom karcinomu dojke. Vrlo brzo nakon uspostavljanja dijagnoze počele su i kemoterapije, njih ukupno šesnaest. Trenutno mi je preostalo primiti još šest kemoterapija, što znači da je dobar dio ovog dijela liječenja iza mene. Na sreću ih odlično podnosim iako su prisutne brojne nuspojave koje su jednostavno neizbježne prilikom primjene ovakvih lijekova. Fokusirana sam na zdravlje pa svi izazovi lakše i brže prođu – rekla je Adela u intervjuu za Story.

“Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana… i nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. Ne znam kako vi, ali ja znam tko je zaslužio naj*ebeniji život… E pa živote, tu sam. 2020. bila si teška, ali vraški dobro sam te iznijela na leđima. Mogu ja još, al za prvih 28 godina života pliiiiiiz STOP! Nisam ja baš žena od čelika…”, napisala je Adela u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu.

Svoju posljednju objavu na Instagramu objavila je 1. 1. u kojoj se osvrnula na prošlih 365 dana koji su za nju bili iznimno teški.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adela Klobucar (@adelaklo)

 

“Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana. I nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. Ne znam kako vi, ali ja znam tko je zaslužio naj*ebeniji život.. E pa živote, tu sam. Klasična fotka s prošle Stare godine koju si frendica i ja šaljemo već godinama. 2020. bila si teška, ali vraški dobro sam te iznjiela na leđima. Mogu ja još, ali za prvih 28. godina života pliiiiiiz STOP!
Nisam ja baš žena od čelika”, napisala je tada Adela.

Putem društvenih mreža od nje se opraštaju brojni prijatelji i pratitelji, među kojima i pjevačica Sara Spinčić i voditeljica Katarina Moškatelo.

“Predobra, ambiciozna, uvijek pozitivna i prije i za vrijeme bolesti. Kada s ovog svijeta odlaze veliki ljudi, onda je znak da nešto zaista ne valja. Jedna od duša svijeta modelinga, prva kolegica. Žena koja je rušila brojne stereotipe. Svima nama će faliti osmijeh, mudrost i ljepota”, napisala je Sara.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79