Preminuo dječak (16) kojeg je vozač Golf 4 udario na biciklu

Dječak Imran iz Novog Pazara teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 6.2.2021. U 15:00 časova u novopazarskom naselju Mur.

Na njega je, dok je vozio bicikl naletio vozač automobila marke “golf”, a od siline udarca na automobilu je došlo do vidnog oštećenja.

Nakon višesatne borbe ljekara da spase Imrana, on je preminuo dan poslije nesreće. (7.2.2021)

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, vozač nije bio pod dejstvom alkohola ili opojnih droga, a prema snimcima sa kamera video nadzora, nije se kretao velikom brzinom.

“Na snimcima se vidi da je dječak, vozeći bicikl, bio učesnik u saobraćaju i da, u pokušaju da izbjegne neravnine, prelazi preko ulice kada na njega naleće i udara ga automobil. Naložena su vještačenja poslij kojih će biti poznato više detalja”, kazao je naš izvor iz istrage.

Dženaza namaz će se obaviti u ponedjeljak 8.2.2021. na groblju u Muri a klanjat će se u Nur džamiji piše portal Crna-Hronika.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79