Preminuo mladić koji je jučer pao sa zgrade u Banjoj Luci

Radovan Stupar (22) iz Krupe na Uni, radnik firme “Izolacija Stupar”, koji je juče pao sa visine od oko 20 metara preminuo je sinoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske usljed zadobijenih povreda.

Stupar je u 13.47 sati primljen u Urgentni centar UKC RS u politraumatizovanom stanju sa teškom povredom ruke, grudnog koša i trbuha, nakon čega je hirurški zbrinut.

– Pored svih primjenjenih terapijskih procedura i uloženih napora naših ljekara i ostalog medicinskog osoblja pacijent je preminuo u 21:30 časova – rekao je načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje dr Dragan Rakanović.

Stupar je pao sa zgrade u izgradnji, sa visine od oko 20 metara, koja se nalazi u blizini Vlade Republike Srpske. Prema riječima očevidaca nakon pada je imao otvoreni prelom ruke i bio je svjestan i komunikativan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79