Preminuo vatrogasac. Prije četiri mjeseca stradala mu trudna supruga, a trogodišnji sin ostao sam

 

Ante Boban se duga četiri mjeseca borio s povredama zadobijenim u požaru svoje kuće u Prugovu kod Klisa. No, bitku koju je vodio od 26. 2.2022 nije dobio. Vatrogasci iz Klisa su na svom Facebooku objavili kako je Boban preminuo.

Svi mediji su obavijestili o toj nesreći, jer je sedmicu dana nakon vatrene stihije zbog teških povreda preminula Antina trudna 33-godišnja supruga Sanja. Njihov 3,5-godišnji sin je prošao bez povreda te je smješten kod bake i djeda. Policija je utvrdila da je uzrok tragedije eksplozija peći na lož ulje – piše RTL.

ČETIRI mjeseca nakon što je u eksploziji peći na centralno grijanje poginula trudnica, život je izgubio i njen suprug Ante Boban.

Podsjetimo, tragedija se dogodila 26. veljače oko 10:30 kada je u kući u Prugovu buknuo požar. U kući su se tada nalazili Sanja Nešić Boban (31) i Ante (37), član kliških vatrogasaca. U požaru je kuća bila potpuno uništena.

2006. je bio osposobljen za zvanje vatrogasca

Sanja, koja je bila trudna šest mjeseci, preminula je od posljedica ozljeda u KBC-u Split osam dana nakon nesreće. Ante je jučer izgubio borbu sa životom u bolnici u Zagrebu. Par je imao i trogodišnjeg sina koji u vrijeme tragičnog događaja nije bio kod kuće. Za njega se sada brine obitelj.

“Velikom tugom javljamo da je preminuo naš dugogodišnji član Ante Boban. 2006 g. je osposobljen za zvanje vatrogasca i od tada aktivno sudjeluje u operativnom radu našeg društva. Ante, veliko ti hvala za tvoje prijateljstvo, doprinos i druželjubivost koju si nam dao. Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Počivao u miru Božjem”, navode Vatrogasci Klis na Facebooku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79