Preokret u istrazi: Antun Katušić nije bio na mjestu spektakularne pljačke u Dubrovniku

Antun Katušić (46), kojem je zajedno sa sinom Antoniom (22) određen pritvor zbog sumnje da su opljačkali Aerodrom Dubrovnik, navodno uopće nije bio na motociklu kojim su razbojnici krenuli u pohod.

Kako pišu hrvatski mediji, na motociklu su bili njegov sin i još jedna, zasad nepoznata osoba. Otac ih je navodno čekao negdje nakon pljačke.

Motocikl iz pljačke pronađen je pet kilometara od Gabrila, u šikari ispod lokalnog puta koji vodi prema mjesnom kupalištu. Policija još vještači tragove na motociklu i pokušava utvrditi imaju li oni veze s osumnjičenima.

Unatoč bogatoj kriminalnoj prošlosti, činjenica je da Antun Katušić nikada nije koristio oružje, a njegovom sinu dosje je do sada bio potpuno čist.

Osim toga, čudi kako u krivičnoj prijavi nema ni riječi o navodnoj bivšoj ljubavnici Antuna Katušića koja je nekad radila u aerodromskom „Duty free shopu“ iz kojeg je nedavno prešla na bolje plaćeno radno mjesto u upravnoj zgradi Aerodroma, ispred koje se i dogodilo razbojništvo.

Bez odgovora je još uvijek i pitanje o ulozi zaštitara koji ne samo da nije imao oružje kojeg tamošnji zakon propisuje za prijenos veće svote novca, nego nije imao ni valjanu zaštitnu odjeću ojačanu kevlarom.

Antun Katušić, inače, prije 13 godina kod Čapljine skrivio je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo pet osoba. Nakon nesreće pobjegao je iz mostarske bolnice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79