Preokret u istrazi: Džonić priznao krivicu, nudi se da bude svjedok saradnik

Goran Džonić, koji je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju kćerku Lidiju, priznao je krivicu, ali se branio da on nije jedini izvršilac svirepog ubistva.

On je za saučesništvo optužio ljude iz aleksinačkog kriminalnog miljea braću K. M. (40) i A. M. (39), koji su sinoć uhapšeni. Mada su se u medijima pominjala imena još trojice navodnih izvršilaca i pomagača, uključujući i Goranovog sina, zvanično je potvrđeno samo hapšenje K. M. i A. M, piše Telegraf.

(VIDEO) Pogledajte policijsku akciju lišavanja osumnjičenih za likvidaciju porodice Đokić u Srbiji

S obzirom na to da policija nastavlja istragu nezapamćenog zločina ne isključuje se mogućnost da već u toku dana slobode bude lišen još neko ko bude osumnjičen za smrt tročlane porodice.

Međutim, kako se saznaje, za sada čak ni uhapšenu braću osim Goranovih riječi, ne tereti ništa drugo.

Detalji o ubici Đokića: Goran sve pokušao svalit na sinove, pronašli mu pištolj kojim je počinjen zločin

“Intenzivno se prikupljaju dokazi kako bi se provjerile Džonićeve tvrdnje da nije bio jedini izvršilac. On se branio da je bio ucijenjen, da mu je smješteno tako što je ukradeni novac zakopan na imanju njegovog sina i nudio se da svjedoči protiv navodnih saučesnika.

Postao sumnjiv kada je trošio pare od likvidiranih Đokića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79