Prepiska Šepića i Konakovića: “Vidiš kako nas Šemso Mehmedović sve isprati iz stranke….”

Nakon ostavke Aljoše Čampare na funkciju u Predsjedništvu SDA, na društvenim mrežama su se počeli javljati bivši SDA-ovci.

Aljoša Čampara podnio neopozivu ostavku na članstvo u Predsjedništvu SDA

Prepiska između Senada Šepića i Elmedina Konaković (obojica iz “principijelnih” razloga više nisu u SDA), naročito je zanimljiva.

– Kad sam se ja razilazio sa Bakirom i njegovim vođenjem SDA, Konakoviću je Seka bila omiljena “profesorica”, a Aljoša je sa Asimom “završavao” i mene i druge koje je trebao za šefa Bakira. Ali nikad nije kasno doći tobe. Nek je barem sada. Drago mi je zbog toga – napisao je Šepić.

Konaković potom komentira:

– Nije to daleko od istine. Nije možda nebitno ni zašto je neko izasao. Ti vjerovatno ne bi nikad da si ostao u kombinacijama za organe stranke, a mi smo otišli kad su nam te funkcije nudili. Čini mi se da je i Aljoša. Razočarani zbog odnosa prema društvu generalno i prema korupciji unutar stranke.

Potom Šepić odgovara:

– Znamo mi obojica kakve sam ja sve kombinacije imao i šta mi je sve nuđeno, ali to nije bio moj izbor. Nego, vidiš bom kako nas Šemso Mehmedović sve isprati iz stranke negodujući zbog njenog rukovodstva i politike prenosi Faktor.

 

 

 

 

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79