Prepoznajete li lopove koji kradu proteine u Sarajevu?

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak krađe u jednoj prodavnici u SCC-u. Naime, kako piše Mirvad Zenuni koji je video i objavio, u Sarajevu već neko vrijeme ista ekipa ljudi krade do prodavnicama.

Njihove mete su, uglavnom, prodavnice suplemenata. Radi se o crvenokosoj djevojci, crnoj djevojci i proćelavom muškarcu. U prvoj krađi 7. juna, koja je snimljena na kamerama koje su postavljene u radnji, djevojka krade u očiglednoj saradnji sa muškarcem. Druga krađa, koja je zabilježena 11. juna, u istoj poslovnici, dolazi s djevojkom, što dovoljno govori o drskosti kradljivice.

“Prije nekoliko dana su bili u našoj radnji i ukrali su amino kiseline, a danas je crvenokosa djevojka ukrala „C4 preworkout“ sa police ali ju je radnik primjetio te je zahvaljujuči pravovremenoj reakciji ista uhvaćena od strane zaštitara u drugoj prodavnici u SCC centru, dok su druga djevojka i muškarac pobjegli. Obratite pažnju na snimak, probajte ih prepoznati ako vam se pojave u radnji, znajte da su lopovi i da će nešto ukrasti”, poručio je Zenuni u opisu videa.

Istakao je kako će video dostaviti Tužilaštvu. O ovom događaju kontaktirali smo i sarajevsku policiju, kako su nam kazali o ovom slučaju će blagovremeno dostaviti informacije piše RadioSarajevo.

U nastavku pogledajte video.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79