Prepoznajete li muškarca s fotografije, odmah pozovite policiju

Policijska uprava Zvornik poziva građane ukoliko prepoznaju ili imaju informacije o kretanju osobe sa fotografije, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na broj telefona 122 ili 056/233-100 Zvornička policija objavila je danas fotografiju nepoznatog muškarca i pozvala građane da pomognu pri njegovoj identifikaciji.

– Za lice sa fotografije postoji osnov sumnje da je 5. marta 2019. godine počinilo krivično djelo prevara na štetu mjenjačnice sa područja Zvornika. Policijska uprava Zvornik poziva građane ukoliko prepoznaju ili imaju informacije o kretanju osobe sa fotografije, o tome odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na broj telefona 122 ili 056/233-100 – saopćeno je iz PU Zvornik.

Iz policije su također apelovali na građane da ne zloupotrebljavaju navedene načine komunikacije davanjem netačnih ili neprovjerenih informacija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79