Preselila je Bahra Zečević, iza nje ostalo dvoje djece: Prevarant joj uzeo 11.000 KM koje joj nikad neće vratiti

Potresna ispovijest dolazi iz Fojnice. Nakon smrti Bahre Zečević i dženaze koja je obavljena danas, javnost su potresle šokantna saznanja koje je na društvenim mrežama objavila njena sestra Džejlana.

“Moja sestra r.a, imala je želju da smjesti svoju djecu u njihov dom, kojeg su sestre moje širom dunjaluka grčevito radile i trudile se da ove jetime smjeste u njihov vlastiti dom.

Uspjele su ove sestre.

A zatim, po preporuci nekih ljudi nalazi se majstor “brat” koji je trebao da taj stan za te jetime renovira.

Nažalost, nažalost ja sam upravo saznala ono sa čim se moja sestra borila – Čovjek joj je uzeo 11.000KM, a da je još više sve uhelaćio.

Ja sam upravo i saznala ko je taj “brat” i to mi je upravo potvrdio i Muderis koji nas je zijaretio, kao i braća koja su ga kontaktirala a on ih je blokirao. Moja sestra nije jedina kojoj je ovo učinjeno od istog brata. Ne znam samo zašto ste šutale o ovom!

Nije lahko ostati imun o saznanju o kome se radi. Ali evo poručujem – sutra ukopavam svoju sestru, a onda ćemo se inšallah pozabaviti sa ovim” – napisala je Džejlana Z. Cokoja o njenoj sestri Bahra Zečevic Zulic rahmetli.

Moja sestra r.a, imala je želju da smjesti svoju djecu u njihov dom, kojeg su sestre moje širom dunjaluka grčevito…

Objavljuje Emir SulejmaniPonedjeljak, 18. travnja 2022.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79