Pretresi na više lokacija: Sedam uhapšenih u akciji “Argentina”, pronađen kokain

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske pod nadzorom Tužilaštva BiH sprovode operativnu akciju “Argentina” usmjerenu na otkrivanje krivičnog djela neovlašteni promet opojnim drogama.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću Mirna Miljanović izjavila je da su u okviru ove akcije slobode lišena dva lica čiji su inicijali D.G. i S.D. kod kojih je pronađena droga kokain.

“Policijski službenici MUP-a Srpske u saradnji sa policijskim službenicima MUP-a Unsko-sanskog kantona vrše pretres kuće i pomoćnih objekata na dvije lokacije i četiri vozila, te se u nastavku akcije lišili slobode još pet lica”, navela je Miljanovićeva.

Prema njenim riječima, sva lica biće dovedena u službene prostorije Uprave za organizovani i teški kriminalitet u Banjaluci, a dalje aktivnosti preduzimaće se u saradnji sa postupajućim tužiocem Tužilaštva BiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79