Pretučen vlasnik ugostiteljskog objekta u Sarajevu

Pretučen vlasnik ugostiteljskog objekta u Sarajevu


U petak 3.3.2023. godine u večernjim satima zabilježen je incident u sarajevskom naselju Alipašino Polje, u ulici Nerkeza Smajlovića.

Kako doznajemo pretučen je vlasnik ugostiteljskog objekta kod Dunde.

MUP KS nije imao informacije o ovom događaju jer vlasnik Dundo nije želio prijaviti počinioca ovog krivičnog djela.

Portal Crna-Hronika nezvanično saznaje da je deblji kraj izvukao Dundo iz Sarajeva.

Nakon objavljenon članka oglasio se Elvir Dundo Tahirović koji je potvrdio za portal Crna-Hronika da se ne radi o njemu, te da je informacija izazvala veliki stres u njegovoj porodici.

“Javljam se vezano za tuču u Alipašinom Polju u B fazi. Ja sam Elvir Dundo Tahirović. Nisam pretučen to je slika moje radnje i pijanog gosta. Taj izvor koji vam je rekao da sam pretučen laže. Ne znam ko je izbacio sliku moje radnje i nadimak mi zloupotrebio.

Policija u Novom Gradu zna ko sam ja. Mene niko nije pretukao a radnju sam srušio prošle godine. Ja sam veteran Armije Bosne i Hercegovine.

Tužit ću sve zbog zloupotrebe mog nadimka i moje radnje. Moj nadimak je zaveden u policiji prije 35. godina. Porodica mi je pod stresom i ja sam preživio veliki stres.” – izjavio je Elvir Dundo Tahirović za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija