Pretukli hrvatskog rukometaša: “Snimke iz noćnog kluba su izbrisane!’

Ima brojne frakture i teške ozljede, nastale nakon udaranja tupim predmetima, šakama i nogama po cijelom tijelu, kazali su iz Butela. Policija još uvijek nema službene informacije

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) nalazi se u teškom zdravstvenom stanju u bolnici u Skoplju nakon što su ga brutalno pretukli u noći s srijede na četvrtak.

Foto: butel

Tot, inače rođeni Đakovčanin koji igra za Butel iz Ohrida, zadobio je višestruke ozljede opasne po život što su potvrdili i iz kluba.

– Ima brojne frakture i teške ozljede, nastale nakon udaranja tupim predmetima, šakama i nogama po cijelom tijelu – kazali su iz Butela.

Okolnosti zbog kojih se sve dogodilo i dalje su nepoznate, a teško će se i doznati prema neslužbenim informacijama koje prenosi Večernji list.

To se dogodilo u noćnom klubu Privilege, a snimke su izbrisane. Netko zna što radi – rekla im je osoba bliska događaju.

Totova obitelj hitno je iz njegovog rodnog Đakova otputovala za Skoplje. Ljetos je stigao u Butel iz Ohrida, a nakon matičnog Đakova dio karijere proveo je u velikom Ademar Leonu. Igrao je i za austrijski Bruck te Poreč i Bjelovar.

Butel, inače, u subotu treba igrati kod Vardara prvenstvenu utakmicu, ali pitanje je hoće li se nakon svega uopće odigrati i hoće li Butel zatražiti odgodu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79