Prevario sistem: Punih 15 godina primao platu, a nije radio

Punih 15 godina jedan muškarac, zaposlen u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi u kalabrijskom gradu Katarcanu, redovno je primao platu a da se nikada nije pojavio na radnom mjestu u odjeljenju za hitne intervencije u slučaju požara i za to vrijeme zaradio je više od pola miliona evra.

Policija je pregledom kartica o prisustvu na poslu utvrdila da Salvatore (66), nikada nije dolazio na posao za koji je uredno primao platu, a da bi tako nešto obezbijedio Salvatore je u više navrata slao “treću” osobu koja je jasno prijetila šefovoma, kolegama i članovima njihovih porodica, ukoliko ne dozvole Salvatoru da ne radi a prima platu, prenosi Ansa.

Detalje slučaja ispituje tužilastvo a pored “serijskog neradnika”, kako ga definiše lokalna štampa, optuženo je još 6 zaposlenih u toj zdravstvenoj ustanovi, uključujući i dva šefa.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79