Prevrnuo se kombi koji je prevozio mlađu selekciju OK “Vogošća”

Kombi koji je prevozio mlađu selekciju odbojkašica Odbojkaškog kluba “Vogošća” prevnuo se na magistralnom putu Rogatica – Podromanija u mjestu Vran Do – potvrđeno je iz Policijske stanice Rogatica za Avaz.

– Do nesreće je došlo nekoliko minuta iza 17 sati, djevojčice su prevezene u JZU Kantonalna bolnica Goražde na pregled, a vozilo će nakon što stigne šlep služba biti prevezeno na parking PS Rogatica – kazali su iz policije.

Predsjednica OK „Vogošća“ Aida Alić kazala je kako je do nesreće došlo nakon što je kombi proklizao, a potom se i prevrnuo, u povratku sa utakmice iz Goražda.

– Dvije djevojčice su povrijeđne, a ostale su se samo prepale jer je riječ o mlađoj selekciji. Prebačene su prvo u Dom zdravlja Rogatica, a zatim u Kantonalna bolnicu u Goraždu. Sve je uredu, nije bilo lomova i one se trenutno vraćaju za Sarajevo – navela je Alić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79