Preživio skok s trećeg sprata zgrade

Prava drama odigrala se jučer u 8.45 sati nakon što je M. S. pokušao sebi oduzeti život tako što je skočio sa trećeg sprata zgrade u Bosanskoj ulici u sarajevskom naselju Alipašino Polje, u C-fazi.

Šetao psa

Kako nam je potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, muškarac je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Prema posljednjim informacijama, zadobio je teške povrede, ali je van životne opasnosti.

Njegovom očajničkom činu svjedočio je stanovnik Alipašinog Polja, koji nije želio otkrivati identitet. Prema njegovim riječima, šetao je psa u obližnjem parku kad je ugledao muškarca na prozoru.

– Zakoračio je i bacio se… Letio je zgrčen prema naprijed. Strašna scena, noge su mi se odsjekle – kaže naš sagovornik.

Svjedok nemilog događaja pokazuje nam mobitel i poziv na 122 koji je uputio u 8.47 sati.

Htio da ustane

– Nisam odmah mogao potrefiti brojeve, ruke su mi se tresle… Evo, i sada, stomak mi se okreće… Dok sam pozivao policiju vidio sam da muškarac pokušava ustati. Gornji dio tijela se odvajao od zemlje. Ubrzo su došli policija i Hitna pomoć i dalje nisam imao snage da gledam potresne scene – zaključio je sagovornik za Avaz.

 

Utvrđeno da je inspektoru namjerno zapaljena kuća u Zavidovićima

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79