Prijatelji Amara Kozlića: Da li ćemo ikada znati istinu, gdje si ti?

Bol je, vjerujte, svakodnevna, međutim, kada dođu 4. i 5. februar, to se ne može opisati, riječi su kojima, drhtavim glasom počinje ispovijest bolom shrvani Alija Kozlić, otac mladića Amara Kozlića iz Nemile kod Zenice kojem se gubiva svaki trag nakon nesreće koja se dogodila na današnji dan u Lašvi kod Zenice.

Svakog dana očekuju poziv, vijest, informaciju…

Prošle su više od dvije godine od nezapamćene tragedije koja se dogodila u Lašvi kod Zenice, kada je mladić Amar Kozlić, upravljajući očevim “Audijem”, doživio saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović.

Podsjetimo, nakon večernjeg provoda, mladići su se iz Viteza vraćali kući za Zenicu, kada je “Audi” završio u rijeci Lašvi.

Tijela njegovih prijatelja su pronađena u automobilu, dok tijelo Amara, za kojeg se pretpostavlja da je, također, završilo u rijeci, nikada nije pronađeno.

Iako se u februaru trebaju tri godine, porodica još nikada nije izgubila nadu da će njihov sin biti pronađen. Svakog dana očekuju poziv, vijest, informaciju. I policija, također, još traži tijelo Kozlića i apelira na građane da, ako imaju bilo kakve informacije o njemu, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Budući da je prošlo dosta vremena od nestanka Kozlića, njegovi prijatelji odlučili su napraviti i Fejsbuk stranicu kako bi i na taj način eventualno došli do nekih informacija.

“Da li ćemo ikada znati istinu, gdje si ti? Na nebu ili na zemlji?”, samo su neki od natpisa na grupi “Da li je živ ili mrtav – saznajemo?”


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79