Prijatelji i rodbina se oprostili od Envera Pajazetovića koji je preminuo pod sumnjivim okolnostima

Noć kada je preminuo Enver Pajazetović dva puta je pozivana Hitna pomoć, ali njihova rekacija je izostala. Naime, prvi put kad su pozvani, nisu ni došli na lice mjesta. Prvo je došla policijska patrola Policijske stanice Velika Kladuša koja je, uvidjevši da Hitna pomoć još uvijek nije stigla, naknadno pozvala Dom zdravlja Velika Kladuša i tražila da pošalju hitnu, na šta su iz Doma zdravlja odgovorili da su uputili vozilo.

Da stvar bude gora, nakon određenog vremena na adresu je stiglo vozilo Hitne pomoći, ali bez medicinskog osoblja. Naime, na adresu je stigao samo vozač.

Podsjećamo, sestra Envera Pajazetovića je putem društvenih mreža najavila krivičnu prijavu protiv doktorice Amre Zulić. Navodno, dotična doktorica je pustila Envera na kućno liječenje s dijagnozom obične prehlade, te kao terapiju mu propisala Rhinostop. Međutim, Enver je, nakon jakih bolova koje je trpio u noći kada se vratio s Hitne, preminuo u ranim jutarnjim satima.

Oglasili se doktori o smrti Envera Pajazetovića: “Suzdržite se od suvišnih komentara”

U Velikoj Kladuši danas je obavljena dženaza i ukop 35-godišnjeg Envera Pajazetovića.

Dženazi su prisustvovali rodbina, prijatelji i poznanici na čijim licima se mogla vidjeti šok i tuga zbog smrti Pajazetovića.

Sumnjiva smrt Enver Pajazetović: “Vozilo hitne pomoći došlo tek nakon drugog poziva i to bez medicinskog osoblja”