Foto: Crna-Hronika
Traži se Đuru koji se nije vratio sa pecanja: “Snimio video i nestao”

Traži se Đuru koji se nije vratio sa pecanja: “Snimio video i nestao”


Hitni poziv za pomoć: Nestao Đuro Topić, uključene policije Njemačke, Nizozemske i Belgije

Đuro Topić, porijeklom iz Domaljevca, nestao je u petak, 11.10.2024., nakon što je otišao u ribolov na rijeku Maas u Maastrichtu. Posljednje informacije govore da je u noći s 11. na 12.10.2024. boravio kod brane u Borghagenu, gdje je snimio video u kojem opisuje problem s čamcem koji više nije mogao upaliti.

Od tada nemamo nikakvih znakova života od njega.

Njegov mobitel je imao signal do subote, 12.10.2024., oko 9 sati. S obzirom na to, vjeruje se da možda postoji mogućnost da je uspio doći do obale. Pronađen je i njegov čamac 35 kilometara od brane – piše Crna-Hronika.

Nestanak je prijavljen policiji, a potraga je u toku.

Prema riječima Đurinog oca, Mate Topića, u potragu su uključene policijske službe Njemačke, Nizozemske i Belgije, koje koriste helikoptere i plovila u potrazi za Đurom.

Također je potvrđeno da je u subotu naknadno zabilježen signal s Đurinog mobitela, što porodici daje nadu. Njegov automobil pronađen je na mjestu gdje je često odlazio na pecanje, no i dalje nema nikakvih drugih tragova.

Molimo sve koji imaju bilo kakve informacije ili su ga možda vidjeli da nas kontaktiraju na broj 0049 178 638 6836 ili putem e-maila seka1202@yahoo.de.

Svaka informacija može biti ključna.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija