Prijatelji u šoku: Našeg Amera više nema…

Sarajevo, BiH i čitav svijet je jutros, nažalost, ostao bez velikog čovjeka, oca, brata, prijatelja… Amera Hodžića. Obitelj kao i prijatelji još u nevjerici primaju vijest kako Amera više nema. On je izgubio život jutros oko 8:15 u nesreći na dionici puta Tarčin-Vuković.

“Bio je jako dobar čovjek, i veliki humanista” riječi su Amerovih prijatelja koji su još uvijek u šoku i nevjerici.

“Nekad život bude toliko nepravedan i nekima da najgore.. Tako je bilo sa nama onog trenutka kad si otišao iz naših života.. Ti si bio anđeo čuvar i naš prijatelj, naša podrška, ortak i brat.
Tvoj osmijeh je bio toliko čist i iskren, bio si sretan. Živio si za stvari koje su te ispunjavale, i volio si to do zadnjeg daha.
Živio si i radovao se novim danima, novim situacijama, živio si brzo ali sretno.
Bio si neko ko je znao da se bori i borio si se do kraja kao lav! Bio si tu kad je bilo teško, bio si prijatelj, bio si insan. Prerano si otišao a puno si toga još trebao sa nama da doživiš. Umjesto da se zajedno smijemo, sada samo gledamo tvoju sliku. Na toj slici se i dalje smiješ i tvoje oči su vesele. Odlaze mi drugovi jedan po jedan.
Drago nam je što smo imali čast da te poznajemo prijatelju naš, ostati ćeš nam u lijepom sjećanju. Dok živimo, živiš i živjeti ćeš! ❤” izjavili su Amerovi prijatelji za portal Crna-Hronika.

“Brate, ljudino, gromado od čovjeka..da ti dragi Allah dž.š. podari lijep Džennet a tvojoj porodici sabur. Amin. El Fatiha”

 

Prevelika tuga: Motociklista Amer Hodžić poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Tarčina!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79