Prijavljen da je narušavao javni red i mir u kladionici: Mostarski vijećnik Husnić tvrdi drugačije

Nakon nedavnog incidenta gdje je muškarac demolirao cijelu kladionicu u Mostaru, izgleda da je na jednom uplatnom mjestu bio nezadovoljan i SDA-ov mostarski vijećnik Ibro Husnić.

U MUP-u HNŽ-a potvrdili su za portal Hercegovina.info da je I.H. (1962.) u kladionici Premier u Ulici Rade Bitange narušavao javni red i mir.

Njega je, kako saznaju iz provjerenog izvora, djelatnica kladionice prijavila policiji da joj je, nakon što mu je u 20.55 priopćila da zatvara kladionicu, i da je dužan 140 maraka, psovao majku, gađao ju olovkama te nakon dužeg psovanja i vrijeđanja napustio kladionicu.

Husnić pak tvrdi da ništa nije tako bilo.

“Nikakav incindent nije bio, baš ništa nije bilo. 10 minuta do 9 sati ušao sam u kladionicu da uplatim tiket, gospođa je rekla kao policijski je sat nema ona vremena. Rekao sam ‘hajde u p. materinu uplati’. Ona reče da neće i to je sve bilo što je bilo, da bi se kasnije nadodavalo”, tvrdi Husnić.

Dodaje da djelatnici kladionice nije psovao majku, a da je to “nadodao suprug djelanice kladionice”, koji je policajac, te da će ga prijaviti unutarnjoj kontroli.

Inače, policija je intervenirala po pozivu iz kladonice, sačinjena je službena zabilješka i slijedi podnošenje prekršajne prijave protiv Husnića, a ima i svjedok koji je već policiji potvrdio da djelatnica kladionice govori istinu. Husnić pak sve opovrgava, a kaže nam da je očekivao da ga zovemo zbog tema koje se tiču Gradskog vijeća Mostara.

Zanimljivo, isti dan kada se dogodio gore navedeni incident, 30. ožujka u Vrapčićima je muškarac 2000. godište narušava javni red i mir bacanjem predmeta. Par dana kasnije, također u Vrapčićima demolirana je cijela kladionica.

(VIDEO) Uhapšen Mostarac: Demolirao kladionicu pa tražio da se fizički obračuna s nekim

Možda bi uistinu za GV Mostara bila i prikladna tema sve češćeg narušavanja javnog reda i mira u kladionicama u Mostaru.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79