Prijedorčani palili korov, planulo šest objekata

B.M. (34) i G.M. (32) iz Prijedora terete se za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti jer su prilikom spaljivanja korova izazvali požar koji je potom zahvatio dva domaćinstva, saopšteno je danas iz Policijske uprave u ovom gradu.

Osumnjičeni su korov i nisko rastinje spaljivali juče u mjestu Vragolovo, a požar koji su pritom izazvali nekontrolisano se proširio u pravcu mjesta Јutrogošta.

“Tom prilikom vatra je zahvatila dva pomoćna objekta u vlasništvu lica čiji su inicijali M.P, a zatim se proširila i na tri pomoćna objekta u vlasništvu lica čiji su inicijali B.M, a koja su u potpunosti izgorjela, kao i dio krovne konstrukcije porodične kuće”, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor lokalizovali su požar, a povrijeđenih lica nije bilo prenosi Nezavisne.

Protiv B.M. i G.M. slijedi izvještaj prijedorskom Okružnom javnom tužilaštvu za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79