Prijedorčanin na aparatima nakon slijetanja u rijeku

Vozač čiji su inicijali I.L iz Prijedora teško je povrijeđen prilikom slijetanja vozila kojim je upravljao i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je danas iz Policijske uprave (PU) Prijedor.

Policiji je juče oko 15.00 časova prijavljeno da je u Preobraženjskoj ulici na putu Kozarska Dubica-Draksenić “audi” sletio u rijeku Moštanicu.

O saobraćajnoj nezgodi policija je obavijestila Okružno tužilaštvo Prijedor i izvršila uviđaj.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske saopšteno je danas da je pacijent I.L. (38) zbrinut i priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze o zdravstvenom stanju ovog pacijenta su neizvijesne.

Ovaj pacijent je nakon saobraćajne nesreće hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC-a.

Prema riječima vršioca dužnosti načelnika ove klinike Dejana Aćića, pacijent je dovezen u politraumatizovanom stanju sa dominantnim povredama grudnog koša i kičmenog stuba prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79