Prijedorski vatrogasci mole građane: “Ne iskaljujte bijes na nama, mi nismo stranački ljudi!”

Prijedorski vatrogasci uputili su molbu građanima

Situacija u Prijedoru je kritična zbog porasta vodostaja rijeke Sane i plavljenja domaćinstava. Vatrogasci su na terenu i pomažu ugroženom stanovništvu, ali građanima su istovremeno uputili i ovu molbu.

“Molba sugrađanima.

Ako je ikako moguće, molimo vas da svoj bijes, bol, patnju i probleme, vezane za nastalu poplavu, ne iskaljujete na vatrogasce koji su sa vama na terenu ili dežurne u operativnom centru vatrogasne jedinice, koji vam se javljaju na poziv.

Mi nemamo pijesak, vreće, hranu, vodu, ni gumene čizme za sve kojima treba, nismo stranački svrstani niti možemo zaustaviti vodu – mi vas možemo prevesti na suvo, evakuisati životno ugrožene, pumpati vodu, prenjeti vašu poruku nadležnim službama grada …pa tek onda dostavljati ono što druge službe obezbijede za vas. Mi smo tu 24 sata”, navodi se u objavi Vatrogasaca Prijedor (Vatrogasna stanica Prijedor) na Facebooku.

 

Dan nakon sahrane supruga Marija objavila srceparajući status

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79