Prijetili da će zapaliti pumpu, spriječili ih radnici

Prava drama odigrala se u utorak naveče u bijeljinskom naselju Ljeljenča, kada su dvojica muškaraca, od kojih je jedan maloljetan, prijetila da će zapaliti benzinsku pumpu “Dragstes”, u čemu su ih spriječili radnici te pumpe, a potom ih predali policiji.

Policija je uhapsila Alena A. (20) iz Bijeljine, te njegovog tri godine mlađeg sugrađanina, koje terete za više krivičnih djela.

Obojica su, potvrđeno nam je, bila pijana – Alen A. je imao 1,74 g/kg, a maloljetnik 1,26 g/kg alkohola u organizmu.

Policijskoj stanici Bijeljina prethodno se, oko 19.30, obratio vlasnik kafića koji se nalazi preko puta ove benzinske pumpe, prijavivši da ga je napao jedan mladić, te da je taj napadač, sa još jednim mladićem, oštetio inventar u ovom ugostiteljskom objektu.

“Vlasnić kafića prijavio je da ga je jedan od napadača udario, te da je potom sa još jednim mladićem počeo da lupa. Vlasnik kafića upućen je na medicinski pregled, a o stepenu njegovih povreda dežurni ljekar nije se izjasnio”, kažu izvori “Nezavisnih novina”.

Kako dodaju naši sagovornici, potom je na mjesto događaja izašla patrola policije, a dvojica osumnjičenih su u međuvremenu otišla do obližnje pumpe, gdje su nastavili dar-mar.

“Ubrzo je Policijska stanica Bijeljina zaprimila prijavu da su na benzinsku pumpu u mjestu Ljeljenča došla dva muškarca te uzela crijevo od plina. U prijavi se navodi da su plin počeli da puštaju, uz prijetnje da će da zapale benzinsku pumpu. Radnici pumpe su ih savladali i zadržali do dolaska patrole policije”, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Kako dodaju iz policije, dvojica muškaraca su crijevom za točenje plina prijetila da će da zapale benzinsku pumpu te su oštetila i inventar pumpe, a zatim prijetila radnicima i fizički ih napala, sve dok ih ovi nisu savladali.

“Policajci su A.A. i maloljetno lice iz Bijeljine uhapsili”, naveli su iz PU Bijeljina.

Protiv obojice slijede izvještaji Tužilaštvu zbog izazivanja opšte opasnosti, ugrožavanja sigurnosti, nanošenja povreda te oštećenja i oduzimanja tuđe stvari. Izjavu iz preduzeća “Dragstes” nismo uspjeli dobiti do zaključenja ovog broja “Nezavisnih”.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79