Prijevoznik iz Slavonskog Broda: Gospođa iz Tuzle je prevarena od strane agencije za zapošljavanje

Kontaktirali smo prijevoznika iz Slavonskog Broda koji je navodno ženu iz Tuzle ostavio u Salzburgu bez eura u džepu, te je čekala pomoć 24 sata na dabelom minusu.

Nije istina mi smo gospođu trebali odvesti kod agencije s kojom je ona imala dogovor o radu. Put je iz Hrvatske prema Njemačkoj protekao u najboljem mogućem redu, do trenutka kad smo došli na granicu Austrije i Njemačke, gdje su policajci kontrolom dokumenata ustanovili da gospođa iz Tuzle koja je krenula u Njemačku kako bi radila nema važeće dokumente, te su je morali zadržati u policijskoj postaji.

Mi smo bili prisiljeni putovati dalje jer smo imali još putnika.

Nije istina kako je žena bila bez novca, moj vozač joj je dao 50 eura kako bi mogla prenoćiti u hotelu koji je bio udaljen 500 metara od policijske postaje, dotična gospođa nije bila na hladnoći te joj je bio osiguran smještaj, za koji smo se potrudili preko prevoditelja kojega je angažirala policija na graničnom prijelazu, te smo joj rekli da se strpi te da ćemo je mi pokupiti u povratku za Hrvatsku, gospođa je dobro te smo stalno u kontaktu, a priča koja se širi društvenim mrežama nije istinita govori nam prijevoznik iz Slavonskog Broda.

Za sve je kriva agencija za zapošljavanje?

Prema riječima prijevoznika on je gospođu trebao dovesti do jednog gradića u Njemačkoj gdje ju je trebala pričekati gospođa iz agencije koja im je trebala platiti 200 eura za uslugu prijevoza, te su joj oni trebali osigurati posao i papire – prenosi Superradio Minhen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79